Laatste nieuws

Tijdelijk gesloten t/m 6 april 2020

Wellicht hebben jullie het al vernomen in de media. De Rijksoverheid heeft de maatregel genomen om alle horeca-gelegenheden per direct te sluiten. Deze maatregel geldt tot 6 april 2020.

De gezondheid van onze gasten en collega’s staat voorop en ook Koetshuis Anneville neemt haar verantwoordelijkheid door haar deuren te sluiten. Op deze manier zorgen wij er samen met jullie voor dat Nederland zo snel mogelijk weer terugkeert in haar veilige vorm.

Onze gedachten gaan uit naar iedereen die getroffen is door deze situatie. Blijf gezond, let op elkaar en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,
Koetshuis Anneville

Oprijlaanwerkzaamheden

Vanaf deze week vinden er werkzaamheden plaats aan de oprijlaan van Anneville. Dit kan u enige hinder geven bij uw bezoek aan Koetshuis Anneville. Op dit moment worden werkzaamheden rondom het Koetshuis afgerond en wordt begonnen met het opwaarderen van de oprijlaan.

De huidige halfverharde bovenlaag zal de komende maanden vervangen worden en de inrichting van de oprijlanen zal onder handen worden genomen in dit project. Met dit project willen we de uitstraling van de oprijlanen in lijn brengen met het historische karakter van het Landgoed.

We zullen u via deze website en onze facebookpagina op de hoogte houden wat de beste aanrijroute is naar Koetshuis Anneville.

Jan en Wim de Constant Rebecque

Kraanwater

Sinds kort hebben we bij Koetshuis Anneville karaffen van Brabantwater.  Deze zijn herkenbaar aan het logo van onze Brabantse drinkwatermaatschappij. Het water dat wij hiermee schenken zou zomaar het beste bronwater ter wereld kunnen zijn ofwel Brabants drinkwater. Nu de temperaturen weer richting recordwaarden gaan is het belangrijk veel water te drinken.

Het spreekt voor zich dat het kraanwater dat wij schenken u niks kost maar service van het huis is.

 

Opname videoclip LEUK Band

Afgelopen week heeft de LEUK Band in de grote zaal van het Koetshuis opnames gemaakt voor haar eerste videoclip. Ze spelen een cover van Crowded House, Weather With You. Hier onder het resultaat:

Meer informatie over de band kun je vinden op hun website http://www.leuk-band.nl/ of op hun facebookpagina

 

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).
Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.
De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Copyright Ā© 2008-2017 Koetshuis Anneville BV
AnnevilleĀ® is een geregistreerd handelsmerk van de familie de Constant Rebecque.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation