Al meer dan 10 jaar wordt het burgerlijk huwelijk gesloten in Koetshuis Anneville. Maar u kunt bij ons ook terecht voor al die andere dagen dat u iets te vieren heeft. U kunt hierbij denken aan een onvergetelijke familiedag, een diner, uw huwelijksjubileum, een verjaardagsfeest of een babyshower.

Soms wilt u met een groep vrienden bij elkaar komen, zomaar voor de gezelligheid. De dag sluit u af met een stijlvol diner. U kunt dit diner zelf bereiden als u dat wenst. Met onze ruime en goed uitgeruste keuken bieden we u de mogelijkheid om met vrienden uw gezamenlijke maaltijd zelf te bereiden. Indien gewenst verzorgen wij een professionele kok die u begeleidt.

Wilt u afscheid nemen dan is het fijn dat een afscheidsdienst in stijl vormgegeven kan worden. Koetshuis Anneville biedt uitstekende mogelijkheden voor een afscheidsdienst en/of condoleance. Wij bieden u verschillende arrangementen, maar ook voor aanvullende wensen zijn er genoeg mogelijkheden. Wij helpen u graag bij een sfeervol en passend afscheid van uw naaste.

Koetshuis Anneville is ook zeer geschikt voor uw evenementen waarvoor u meer "buitenruimte" wenst te gebruiken. Als u bijvoorbeeld uw gasten wil vermaken met een golf-clinic of als u een rustieke plaats zoekt om met uw autoclub aan te doen is Koetshuis Anneville zeer geschikt.

Ook voor al uw andere bijeenkomsten in de familie- of vriendenkring kunt u bij ons terecht. Graag bespreken we met u de mogelijkheden.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Previous ◁ | ▷ Next

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).
Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.
De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Copyright Ā© 2008-2017 Koetshuis Anneville BV
AnnevilleĀ® is een geregistreerd handelsmerk van de familie de Constant Rebecque.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation