Spring naar content

Contact

U kunt langs verschillende wegen contact met ons opnemen. Koetshuis Anneville kan uitsluitend worden bezocht op afspraak. Bel tijdens kantooruren voor het maken van een afspraak. Deze kan ook ’s avonds of in het weekeinde plaats vinden als u dat beter uit komt.

Koetshuis Anneville

Anneville-laan 101

4858 RA Ulvenhout AC

 

T 076-5653318

E info@koetshuisanneville.nl

 

Anneville® is een geregistreerd handelsmerk van de familie de Constant Rebecque.

Laat je gegevens achter

Voor meer informatie of vragen over het Koetshuis, het landgoed Anneville of welke mogelijkheden er zijn kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Route

Het Koetshuis heeft voldoende parkeergelegenheid en is goed bereikbaar vanuit Breda en op nog geen vijf minuten van de afrit “Ulvenhout” van de A58 (Afrit nr. 14), Vlissingen-Eindhoven, en op minder dan tien minuten van de A27 vanuit Utrecht en de A16, E19 Rotterdam-Antwerpen.

Vanuit Breda:
Dorp Ulvenhout door, na rotonde weg richting Chaam en Baarle-Nassau (N639) nemen. U kruist hierna de A58 en volgt de route zoals hieronder verder beschreven wordt.

Vanaf A58 afrit Ulvenhout, gaat u rechtsaf richting Chaam (N639) ca. 300m na de Esso Express benzinepomp linksaf Geersbroekseweg in. Bij het kruispunt rechtdoor. Na ca. 900m linksaf. Hier rijdt u de oprijlaan van het Landgoed op.

Let op:
Omdat Koetshuis Anneville niet aan de openbare weg ligt geven veel navigatiesystemen niet altijd de voorkeursroute via de Geersbroekseweg naar Koetshuis Anneville aan.