Spring naar content

Ons aanbod

De laan tussen de oude eiken op landgoed Anneville nodigt uit om de jachtige wereld achter je te laten. Tijd heeft op Anneville een andere betekenis. Je voelt de historie in de gebouwen, je voelt dat onder het bladerdak van de imposante bomen al veel gebeurtenissen hebben plaats gevonden. Hier heb je de tijd om te trouwen, tijd om te feesten, tijd voor gesprekken, tijd voor beslissingen, tijd voor afscheid.

Group 1633

Bruiloft

Op Anneville nemen we de tijd voor jullie droomdag. Op de dag waarop jullie elkaar het ja-woord geven, wil je er zeker van zijn dat alles klopt. Daar zorgen wij voor.

We stemmen alles tot in de details met jullie af, zodat het Koetshuis het elegante en stijlvolle decor is voor jullie mooiste dag met familie en vrienden. Binnen én buiten.

Op Anneville worden herinneringen gemaakt.

Group 1634

Zakelijk

Bedrijven en instellingen weten Koetshuis Anneville al jaren te vinden voor vergaderingen, bijeenkomsten en brainstormsessies. Hier nemen directies en managementteams de tijd voor belangrijke beslissingen, strategische wendingen, nieuwe marktconcepten of grote reorganisaties.

De rust van het landgoed in ieder seizoen, het groen van de natuur, de afstand tot het jachtige bestaan op kantoor of Teams, staan garant voor beslissingen van kwaliteit.

Het Koetshuis ligt vlakbij Ulvenhout, Breda en snelweg A58, maar rust en (mentale) afstand zijn toch gegarandeerd
op Anneville.

Group 1635

Uitvaart

Koetshuis Anneville is behalve een plek van feest, vreugde en gesprekken ook een plek van reflectie. Hier is er tijd voor afscheid in rust en beslotenheid.

Nabestaanden hebben het Koetshuis voor zichzelf en hun verdriet, zonder opgejaagd te worden door de volgende groep. Want afscheid nemen van een geliefde laat zich niet haasten.

Op Anneville weet u zich gesteund door de vlekkeloze gastvrijheid van Jan en Wim.

Group 1636

Familiefeesten

Een huwelijksjubileum, een verjaardagsfeest, een jaarclubreünie, een gender reveal party, een babyborrel of gewoon omdat jullie zin hebben in een feestje: er zijn talloze gelegenheden die de moeite waard zijn om het leven te vieren.

Het Koetshuis is in ieder seizoen hiervoor de ideale plek. Zet op Anneville even de klok stil en geniet van het moment.

Laat je gegevens achter

Voor meer informatie of vragen over het Koetshuis, het landgoed Anneville of welke mogelijkheden er zijn kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.